Събитието предизвика хаос на място и бурни възмущения в социалните медииНов

...
Събитието предизвика хаос на място и бурни възмущения в социалните медииНов
Коментари Харесай

Мост в Конго се срути докато му режат лентата за откриването

Събитието предизвика безпорядък на място и бурни възмущения в обществените медии

Нов мост в Демократична република Конго не устоя напрежението и се срути тъкмо по време на церемонията по ампутиране на лентичката му, с която трябваше да бъде открит. Събитието в Централна Африка провокира безпорядък на място и бурни възмущения в обществените медии, заяви африканската организация Kamma Press, представена от .

Представители на конгоанските управляващи се събрали за формалното разкриване на пасарелка, която трябвало да размени остарял мост, който през влажния сезон бил заливан или се чупел. Кадри, публикувани в обществените мрежи в Африка демонстрират по какъв начин формалните лица се насочват към алената лента в средата на моста с цел да я прережат и, сега, в който държавен чиновник се кани да открие оборудването, то рухва във водата.

Bridge Collapses While Being Commissioned In Dr Congo
— Mandy News (@MandyNews_)
Благодарение на бързата реакция на защитата никой от формалните лица не е потърпевш сега на инцидента. Според локалните медии казусът е станал покрай Киншаса. Мостът е бил издигнат от неправителствена организация, чийто представител е дамата във видеото, участваща в прерязването на лентата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР